مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری از تامین اجتماعی

باسلام و وقت بخیر. حضور سروران گرامی در موسسه دادراه . تامین اجتماعی به بهانه غیرمتعارف بودن دستمزدم در دوسال آخر مبنا محاسبه مستمری را پنج سال آخر قرار داده است . آیا درصورت تنظیم دادخواست و ارائه آن به دیوان عدالت اداری ( با استناد به بخشنامه 60/1 مورخ 1396/04/25 ) چند درصد ممکن است به نتیجه ای برسم و مبنا محاسبه مستمری براساس دو سال آخر شود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، حقوق دو سال آخر ملاک
محاسبه مبلغ مستمری است
و شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت