مشاوره حقوقی رایگان - قانون جوانی جمعیت

با سلام.
با توجه به بند الف ماده 17 قانون حمایت از جمعیت، تامین اجتماعی باید کل دستمزد مادرانی که در مرخصیه زایمان به سر می برند رو پرداخت کنه اما تامین اجتماعی فقط دو سوم حقوق رو پرداخت می کنه. آیا میشه به خاطر این موضوع از تامین اجتماعی به دیوان عدالت شکایت کرد؟ اگه شکایت کنیم به جایی می رسه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری قطعا
درخواست دهید
موافقت نکردند خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به تامین اجتماعی پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر یازمان منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تامین اجتماعی برخلاف قانون پرداخت کند می توانید شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست مکتوب ارائه نمایید در صورت عدم اعمال و عدم ارایه پاسخ از طریق دیوان اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که خواسته خود را به شکل مکتوب به سازمان تامین اجتماعی ارسال کنید و در صورتی که جوابی از سوی تامین اجتماعی دریافت نکردید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.