مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه/احضاریه

با سلام
همسر من شهریور 1400 در خودروی برادرم بوده که تصادف میشه و بینی همسرم شکسته و دادگاه 50-50 طرفین رو مقصر دونست حالا ابلاغیه اومده به این شرح:
نوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط نوع علت حضور:اخذ توضیح
متن ابلاغیه:
نوع علت حضور:اخذ توضیح و پیگیری نتیجه گواهی پزشکی قانونی
با توجه به علت حضور مندرج به شما ابلاغ می‌گردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
سوال من اینه که با توجه به اینکه محل دادگاه و تصادف 800کیلومتر با محل زندگی ما فاصله داره آیا همسرم حتما باید در دادگاه حضور داشته باشه؟و اگر نتونه حضور پیدا کنه چه اتفاقی میفته؟و چه تصمیمی گرفته میشه؟ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر در اخطاریه قید حضور را الزامی نموده حتما یا خودش یا وکیلش باید حضور پیدا کنند و نتیجه پزشکی قانونی را ببرند جهت احتمالا تعیین دیه بهرحال اگر نرود ممکن است پرونده مختومه و بایگانی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شعبه تماس بگیرید ممکن است نامه پزشکی قانونی به شعبه ارسال نشده باشد. اگر حضور لازم باشه باید مراجعه کنید