مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام و خسته نباشید. من دختری را صیغه کردم موقع صیغه کردن گفت این یه چیز سوری هست من هیچی نمیخام فقط شما واسم خونه بگیر حتی گفت کرایه خونه رو خودم میدم ولی تا امروز کرایه خونه رو خودم دادم هیچ. میگه باید اون چیزی که تو صیغه نامه نوشته شده میخام یعنی زده زیر همه چیز. من کاری میتونم بکنم یا نه لطفا راهنمای کنید.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام طبق عقدنامه اگر از شما شکایت کند محکوم به پرداخت مهریه می شوید مگر اینکه به ابرا یا بذل مهریه اقرار کند