مشاوره حقوقی رایگان - ابطال پروانه ساختمان

با سلام در صرتی که پروانه ساختمان بارای کمسیون ماده 5 با یک طبقه مازاد صادر شود و تمام اصول سگانه نیز رعایت شود ایا همسایه می تواند ابطال پروانه را به جهت یک طبقه اضافه در خواست کند یا باید اول رای کمسیون ماده 5راکه به درستی صادر شده و ساختمان نیز تمام شده است ابطال نماید یا هر دو را را با هم دادخواست بدهد لطفا راهنمایی ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، چنانچه بر خلاف قوانین و نظامات ساختمانی رای صادر شده باشد ، ضمن ابطال رای ، ابطال پروانه هم خواسته میشود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان اعتراض به رای کمیسیون ماده 5 وجود دارد و بایستی ابتدا رای کمیسیون ماده 5 را باطل نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید رای کمسیون ماده 5را باطل کرد