مشاوره حقوقی رایگان - ایا پدر می تواند ملک را به پسرش بفروشد

باعرض سلام... پدر بنده در سال 64یک ملک را به من فروخته من شش سال داشتم خودش وصی من شده به مبلغ پنجاه هزار تومان واین سند در دفتر ثبت ازدواج نوشته شده یعنی سند اخوندی وسه شاهد دارد یکیشون هم شاهدوهم وصی پدرم است و در وصیت نامه هم توضیح داده که من باغ را به پسرم فروختم الان خواهرانم شکایت کردند ایا به خواهرانم تعلق می گیرد یا خیر ... با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما به نظر می رسد هبه صورت گرفته باشد و اگر هبه باشد با فوت پدرتان قطعیت بیشتری پیدا کرده است ضمن اینکه هبه پدر به اولاد غیر قابل رجوع است و این به نفع شما هست. البته توجه داشته باشید که پدر شما هم به عنوان واهب بوده و هم به عنوان ولی قبض کرده است. ضمن اینکه فروش نیز اعتبار کامل دارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،با توجه به تنظیم سند در زمان حیات پدر ، دعوی خواهران شما رد خواهد شد .