مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی لطفا

من از طرف دادگاه سیصد هزار جریمه شدم،از طرف دادگاه جلو حسابم بسته شده.، باید چطوری جریمه را پرداخت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید...؟

که حسابم باز بشه؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اجرای احکام مراجعه وجه واریزی را پرداخت و درخواست آزادی حساب خود را بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه صادر کننده رای و اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و مبلغ جریمه را پرداخت نمایید و درخواست رفع توقیف از حساب بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ را پرداخت کنیداگر ندارید اعسار دهید