مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام. من 8 سال در یک شرکت پخش مواد غذایی مشغول به کارم هر سه ما یک بار هم قرارداد امضا میکنیم ولی تو این مدت هیچ برگ قراردادی به من ندادن تا اینکه قرارداد آخری رو موفق شدم پنهانی عکس بگیرم
بخشی از قرارداد اومده: طرفین توافق می‌کنند کار بیشتر از 7 ساعت و 20 دقیقه به علت ماهیت کار فروش طبق ماده 35 قانون کار به صورت کارمزد (کارانه یا پورسانت) پرداخت می‌شود ولی نرخ یا درصد کارمزد تو قرارداد تعیین نشده
ما هر روز 4 ال 6 ساعت بیشتر از 7 ساعت 20 دقیقه کار می‌کنیم اگه کارمون هم سر همون 7 ساعت 20 تموم بشه برامون یه سرویس دیگه میزنن ولی تو فیش حقوقی کارانه رو 1 میلیون 200 زده میخواستم ببینم برای این ساعت کار این کارمزد قانونیه یا شکایت کنم به نتیجه میرسم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در قانون کار به استثنای کارگران موضوع ماده 56 قانون مزبور که در مورد آنها ساعات کار در چهار هفته متوالی 176 ساعت تعیین شده، ساعات کار اصولاً بصورت هفتگی تعیین گردیده است – مواد 51 و52 قانون کار – به میزان 36 ساعت برای کارگران شاغل در کارهای سخت و زیان آور و زیرزمینی و 44 ساعت برای سایر کارگران . یادآوری می نماید توزیع ساعات کار در روزهای هفته با جلب توافق کارگران ذیربط از اختیارات کارفرما بوده و به جز کارگران شاغل در کارهای سخت و زیان آور که ساعات کار آنها نباید از 6 ساعت در هر روز تجاوز نماید در مورد سایر کارگران با عنایت به تبصره یک ماده 51 عملاً حداکثری برای میزان ساعات کار روزانه، مشروط به جلب موافقت کارگر، در قانون کار در نظر گرفته نشده است بدیهی است مازاد بر سقف های فوق الاشاره، ساعات کار انجام شده با در نظر گرفتن ممنوعیت موضوع ماده 61 و قید «مگر در موارد استثنایی با توافق طرفین» در تبصره ماده 59 اضافه کار خواهد بود . پس نتیجه باید به شما اضافه کار پرداخت گردد