مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مطالبات

سلام. در یک شرکت خصوصی کار میکردم که به مدت 20 ماه مبلغ 200 هزار تومان به عنوان کارانه در فیش حقوقی بنده اضافه میشد، ولی سه ماه آخر این مبلغ قطع شد. آیا در دادگاه میتوانم نسبت به کارانه سه ماه آخر مطالبه کنم؟
همچنین برای دو سال اول کارم سنوات را پایان هر سال تسویه کردند آیا الان میتوانم مابه‌ التفاوت سنوات رو مطالبه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

از طریق اداره کار اقدام کنید