مشاوره حقوقی رایگان - ملک آپارتمان

با سلام
در ساختمانی 5طبقه، در صورتی که پشت بام نیاز به تعمیر اساسی عایق بندی داشته باشد و خساراتی به سقف داخلی نیز وارد شده است و مدیر ساختمان با هزینه کرد خود و دیگر همسایگان مخالفت می نماید و هزینه تعمیر را صرفا بر عهده طبقه پنجم (بنده) می داند چگونه باید برخورد کرد ؟ در حالی که تاخیر موجب افزایش خسارت نیز شده است

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام قانونا هزینه تعمیر پشت بام بعهده تمام ساکنین است و مدیر ساختمان باید هزینه تعمیر را از همسایگان اخذ کند و اقدام به تعمیر کند در غیر اینصورت و قصور و اهمال مدیر ساختمات خود مدیر ساختمان مسئول خسارت وارده است