مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در مبایعه نامه

با سلام و احترام
من یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام که حال مشخص شده قبلا با مبایعه نامه به شخص دیگری واگذار شده است. حال فروشنده که وکیل مالک بوده در جلسه دادگاه اعلام کرده است که به اشتباه واحد را با مبایعه نامه به شخص دیگری (نفر قبل از من) واگذار کرده است و مالکیتی در مورد آپارتمان مورد مناقشه نداشته است، و از طرفی دیگر عنوان می نماید به اشتباه در مبایعه نامه قید شده واحد دوم باید قید میشد واحد سوم.
حال تکلیف مبایعه نامه ای که اشتباه واحد قید شده است چه می باشد؟
و از طرفی با توجه به توضیحات فوق، آپارتمان به چه شخصی می رسد؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام با توافق طرفین امکان اصلاح مبایعه‌نامه با درج در قسمت توضیحات و امضای آن وجود دارد. در صورتی که همان آپارتمان ابتدا به شخص دیگری فروخته شده باشد، فروش آن به شما صحیح نبوده و فروشنده علاوه بر اینکه باید پول دریافتی از شما را مسترد و خسارات وارده را جبران نماید، مرتکب جرم انتقال مال غیر نیز شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خریدار اول مدعی مالکیت باشد صرف ادعای فروشنده یا وکیل وی مبنی به اینکه معامله اول به اشتباه واگذار شده پذیرفته نیست و تا زمانی که مبایعه نامه اول ابطال یا فسخ نشود واحد آپارتمان به نفر اول تعلق می گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که آپارتمان ابتدا به شخص دیگری فروخته شده باشد، فروش آن به شما باطل است و فروشنده علاوه بر اینکه باید پول دریافتی از شما را برگرداند و خسارات وارده را هم بایدجبران نمایدو مرتکب جرم انتقال مال غیر نیز شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر واحد سوم هم متعلق به فروشنده است به صورت توافقی مبایعه نامه اصلاح شود