مشاوره حقوقی رایگان - مالی

یک زمین رو پدر شوهرم به شوهرم فروخته در ازای نگهداری چند ساله ازپدر شوهر و مادر شوهرم و این معامله کد رهگیری خورده ولی سند نخورده واین معامله چند ماه قبل ازفوت پدر شوهرم صورت گرفته . حالا بقیه وراث میخوان شکایت کنن . ادعای سهم الارث از این زمین رو دارن. به نظرتون نتیجه شکایت چی میشه ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر انتقال زمین مقدم بر فوت بوده و مستند به اسناد محکمه پسند باشد، موضع شما قوی بوده و دعوی ایشان قانوناً پذیرش نمی شود

یک وکیل

سلام نتیجه خیر .خریدار مالک محسوب میشه اما با وکیل اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معامله برای همه الزام آور است و باید از ماترک استثنا شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر شوهرتون در زمان انتقال هوش و حواس داشته باشد معامله صحیح است به شرط اینکه سایر شرایط معامله نیز رعایت شده باشد.