مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی برای اتباع

با سلام وخسته نباشید.

من از اتباع افغانستان هستم که قانونی ایران اومدم و دانشگاه ثبت نام کردم پروانه اقامت هم دریافت کردم.
چون با فامیلم اومدم ایران دخترم را مدرسه ثبت نام کردم و خودم هم دانشگاه میخونم. میخواستم بدونم شرایط و پروسه ثبت نام و دریافت گواهینامه رانندگی چی جوریه. آیا میتونم گواهینامه بگیرم یا خیر. اگر امکانش است لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، شرطی ندارد شما هم همچون سایرین با مدارک هویتی میتوانید به آموزشگاه های رانندگی مراجعه کرده و پس از طی دوره و قبولی در آزمون ،گواهینامه دریافت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
گرفتن گواهینامه برای اتباع شرایطی دارد که خیلی سخت و زمانبر است