مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. ببخشید من از یه کانال تلگرام دوتا مانتو سفارش دادم پولش رو زدم حتی هزینه ی پستش رو گف یه هفته ای میرسه اما الان دوهفته اس نه رسیده نه اون خانوم جواب میده هرچی پیام میدم انگار نه انگار چیکار کنم الان؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
فقط دادخواست بدهید علیه شخصی که کارت به نام او بوده است. البته شکایت کیفری هم می توان مطرح کرد و تقاضای توقیف حساب مذکور مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تحت عنوان کلاهبرداری و یا مطالبه وجه شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اصلا مانتویی وجود نداشته تحت عنوان کلاهبرداری ولی در غیر این صورت دادخواست الزام به انجام تعهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری هم می توان مطرح کرد و تقاضای توقیف حساب مذکور مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.