مشاوره حقوقی رایگان - گچ کاری

سلام گچ کار برای من گچ و خاک اول رو انجام داده و کار رو خراب کرده 5 نفر گچ کار خرابی رو تایید کردن و الان هم نمیاد کار خودش رو انجام بدهد من چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بدهید و دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید از طریق اتحادیه هم‌می توانید پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع توسط کارشناس تایید شود سپس می توانید دادخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیل تا کارشناسی خسارت شود و سپس مطالبه خسارت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل و الزام به انجام تعهد و خسارات را بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه بفرستید و بعد داد خواسته ایفای تعهد دهید و در صورتی که ایشان حضور پیدا نکرد می‌توانید تامین‌دلیل نموده و با هزینه خود آن را درست نمایید و بعد هزینه را از ایشان مطالبه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع توسط کارشناس تایید شود سپس می توانید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت وارده به شما تعیین و گزارش گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد مطرح نمایید بدوا تامین دلیل نمایید