مشاوره حقوقی رایگان - ابطال پروانه ساختمانی

حال اگر شاکی قبل از درخواست ابطال مصوبه کمسیون ماده 5 ابطال پروانه را بخواهد و دیوان رای به ابطال ا ن بدهد چه کار مشود کرد ایا این اشتباه قاضی هست یا چه اعتراضی می شود کرد ممنون که زحمت می کشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی به رای دیوان دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بر اساس نظر کمیسیون ماده 5 پروانه ساختمانی برای شما صادر شده است لذا بدوا باید ابطال نظر کمیسیون ماده 5 بررسی و سپس پروانه ساختمانی باطل شود و می توانید چنین ایرادی را در تجدید نظرخواهی مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔اگر اعتراضی به رای دیوان دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل