مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

با سلام و خسته نباشید،اگر حساب کسی رو بخاطر بازی در سایت قمار مسدود کنن، برای رفع مسدودی حساب باید چه کارهایی انجام داد؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای بار اول باشد با تعهد کتبی رفع میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به مرجع مسدودی حساب بروید آدرس سایتی را برای رفع مسدودی برای شما ارسال میکنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق سایت دادستانی پیگیری کنید یا با دادستانی تماس بگیرید تا از طریق سایت کار های اولیه را انجام دهید.
معمولا با اخذ تعهد مشکل حل میشه ولی ممکن است که پرونده جهت رسیدگی به دادسرای محل زندگی خودتان ارسال بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شعبه مسدود کننده حساب مراجعه نمایند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مسدود کننده حساب مراجعه نمایند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار وارد سایت شده ایید اصولا تعهد مکتوب از شما اخذ وحساب ازاد خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی ثنا ثبت نام و از طریق دادسرای نزدیک خود پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به مرجع قضایی مسدود کننده حساب مراجعه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از مرجع صدور دستور مسدودی پیگیر باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به سایت دادستانی کل مراجعه کرد و مدارک لازم و اثبات کننده جرم را بارگزاری نمود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔به شعبه مسدودی حساب بروید آدرس سایتی را برای رفع مسدودی برای شما ارسال میکنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مرجع مسدودی مراجعه نمایید سپس در سایت دادستانی مراتب را بارگزاری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید ابتدا به دادستانی مراجعه و در سامانه ثنا ثبت نام و در سایت مربوطه نیز ثبت نام و منتظر بماند