مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کار اختیاری خود شخص

سلام. بنده با اقایی آشنا شده ام که جلسه اول صحبت با مادرم آمدن و چون خانه ما 2 طبقه هست مادرم تنها نمونه اقا خودش گفت طبقه اول سفید کاری وگچ کاری کنیم برای نشیمن خودمان هنوز عقد نکرده بعد مدتی خانواده اقا امدن دعوا که این شخص خانم دارد ومرا مورد ضرب قرار دادن شکایت کردم الان اقا شکایت کرده از هزینه سفید کاری تحصیل مال شکایت کرده و فاکتور الکی چند میلیونی گفت دارم وباشاهد میاره دادگاه درحالی که فقط یک دوستش برای کمک بهش اومد ومبلغ 1 م گفت خودش میده بهش من فیلم کارکردن سفید کاریش هم به عنوان یادگاری ازش گرفتم میتونم تو دادگاه بگم خواسته خودش بوده وفیلم بدم دادگاه که شاهد و فاکتور دروغی دراورده یا دوستش که خودش با اختیار خودش برای کمک اون اومده چطور ثابت کنم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع حقوقی باید کارشناسی شود و کیفری بایستی ایجاد مزاحمت و ضرب و جرح پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق فیلم و باشهادت شهود ثابت کنید و البته قرارداد شما اگر فقط با همین آقا بوده مسولیتی در برابر فرد دیگر ندارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق شهادت شهود و استناد به فیلم ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.