مشاوره حقوقی رایگان - اقرار- تاریخ اسناد عادی

سلام علیکم- مالک یک ملکی را به صورت شفاهی به کسی در سال94 داده بود. در سال قبل اقرارنامه عادی توسط مقر تنظیم شد که اینجانب این ملک را در سال 1394واگذار نمودم. و از این تاریخ نامبرده مالک قطعی است. اکنون مالک قبلی مدعی است که تاریخ قید شده صحیح نیست چون سال قبل من آن را امضا نمودم و متصالح این اقرار را تنظیم کرده بود. 1) آیا در صورت تردید و انکار توسط مصالح و ارسال به کارشناس خط، اعتبار این معامله کاملا ساقط می شود؟ 2)آیا مقر می تواند ادعا کند که این تدلیس و جرم است و جزایی شکایت کند؟ 3) حقیقت امر این است که چون در سال94شفاها ملک را داده بود، در اقرار تاریخ سال94 درج شده است؟ خواهشا راهنمایی کنید که ما به عنوان مقرله چه دفاعی کنیم؟ با کمال تشکر

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

در خصوص جرم بستگی دارد که درج امضا توسط چه کسی بوده و اجازه داشته است در درج آن یا خیر....اما در خصوص تاریخ در صورتی به صحت معامله خدشه وارد میشود که در تاریخ معامله طرفین شرایط قانونی انجام معامله را نداشته باشند