مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله تقسیم ترکه

سلام برای دادگاه تجدید نظر تقسیم ترکه، وکیل گرفتیم، وکیل مبلغ25 میلیون بابت حق الوکاله از ما طلب کرده، که 15 میلیون آن را به حساب پسر وکیل ریخته ایم، من از ایشان علت این حجم از حق الوکاله را جویا شدم، در جواب گفتن چون بحث خانه یک میلیاردی وسط است، حق الوکاله من 10% است که من کمتر گرفته ام، و ایشان هیچ مدرکی به ما نداده است، تنها از مادرم متنی که مادرم به ایشان به عنوان حق الوکاله 15 میلیون داده و مابقی به وکیل بدهکار است و از مادرم امضا و کاغذ را در پیش خود نگاه داشته و عملا مدرکی جز مبلغ واریز نداریم، بحث ملک اینست سند شش دانگ به نام مادرم است ولی دادگاه با اشتباه گرفتن یک زمین دیگر در پرونده و اشتباه گرفتن مادرم (همسر)با دختر مرحوم رای به تقسیم ملک بین وراث داده، و دادخواست وکیل خیت المباحث بوده و کار پیچیده ای نبوده، ولی در مشاوره کاررا سخت توصیف نموده اند،
لاکن خواستار دانستن درستی ادعاهای وکیل راجب مبلغ حق الوکاله و چه مدارکی ایشان باید به ما بدهند و ایا میتوانیم به توافق برسیم که تنها 15 میلیون را به عنوان حق الوکاله قبول کنند ، یا در صورت قبول نکردن میتوان به حق الوکاله ایشان اعتراض نمود؟

پاسخ ها :

علی حسین زاده

علی حسین زاده :

باسلام، حق الوکاله و میزان آن طبق توافق طرفین بوده و صحیح می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق الوکاله و میزان آن طبق توافق طرفین میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق الوکاله توافقی است. میتوانید یک نسخه از قرارداد حق الوکاله را از ایشان بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر در حال حاضر نیازی نیست وکالت ها در سامانه ثنای قوه قضاییه ثبت و ضبط میشود