مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی و سوابق و معوقات

با سلام
من از 1 7 80 در شرکتی تابعه دولت با آزمون داخلی پذیرفته شدم، قراردادهای سه و شش مآهه و یکساله و ... تا سال 89 بهمن ماه ، پس از پیگیری هایی اجبارا مجاب به عقد قرارداد دایم شدند . تاریخ اعمال حکم را 1 7 89 ، ثبت کردند.
با تهدید عدم قرارداد دایم ، در دفترخانه از ما امضا گرفتند که ما مطالبات خود راذتا تاریخ صدور حکم دریافت کرده ایم.
در حالی که در چند سال گذشته شاید یک پنجم نیروی قرارداد دایم حق و حقوق می گرفتیم ، چند برابر کار می کردیم، حتی با پست ریاست اداره و به عنوان سرپرست و کارشناس،
در اوایل دهه 90 خصوصی شد . همچنان درصدی از سهم شرکت را بخشی از بدنه دولت دارد.
سوال:
آیا ما نسبت به مابه التفاوت حق و حقوقمان از 1 7 80 تا 1 7 89 ، حقی داریم؟
آیا حکم نباید از 1 7 89 اعمال می شد؟
آیا گرفتن تعهد محضری از ما و به اجبار ، تخلف نیست؟
می شود پیگیری کرد؟
از کجا و چگونه!؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل پیگیری است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است