مشاوره حقوقی رایگان - خرید کد ووچر از سایت

سلام من داشتم برای کارم کد ووچر تهیه میکردم و سایت به جای دلار 28 هزار تومن به اشتباه با قیمت پایین تری دلار به فروش گذاشته بود بعد از خرید من به من پیام دادن که اگر پول رو پس ندید ازم به پلیس فتا شکایت میکنن میخواستم بدونم که ایا اینجا بنده مقصر هستم و امکان وجود دردسر برای من هست یا اشتباه از سایت بوده

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اشتباه از سایت بوده ولی عمل شما جرم نیست و نهایتا باید قرارداد را فسخ کنند و از طریقحقوقی استرداد وجه را از شما بخواهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اشتباه سایت جرمی محقق نشده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مقصر نیستید ولی بهتر است توافقی حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید مبلغ را به سایت پرداخت کنید، ولی جرمی اتفاق نیفتاده است