مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صرافی آنلاین بابت خرید و فروش کد پی اس ووچر

سلام بنده،تو سایت ... که شرطبندیه فعالیت میکردم. نزدیک به 400 میلیون تومن ازم رفته. همه پول هایی که واریز کردم به صرافی انلاین بوده و در قبالش کد پی اس ووچر دادن، این ارز دیجیتال، فقط تو سایت ... کاربرد داره. و هیچ ارزش دیگه ای نداره. ایا میشه شکایت کرد و پولو پس گرفت؟

پاسخ ها :

شکایت از صرافی آنلاین بابت خرید و فروش کد پی اس ووچر خرید و فروش کد پی اس ووچر شکایت از صرافی آنلاین باختن پول در سایت شرط بندی