مشاوره حقوقی رایگان - دیه برق گرفتگی

سلام من کارگر داربستی هستم که بیمه هم ندارم سرکار با حادثه برق گرفتگی مواجه شدم و از ناحیه شکم به پایین بیضه و آلتم تا پای راست تا زانو دچار سوختگی درجه دو شدم و ده درصد سوختگی دارم خواستم بدونم دیه چقد میشه و کارفرما باید دیه پرداخت کند یا پیمانکار ساختمان

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما مشمول دریافت ارش میشوید که توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد