مشاوره حقوقی رایگان - جانباز بازنشسته

با سلام بنده در مورخه 10/8/77 بازنشسته شدم، با توجه به اینکه نیروی قراردادی شرکت بودم، دارای سمت بود، هیچگونه خدماتی ایثارگری و حتی تبدیل وضعیت به رسمی قطعی نشد و از من نیز
بیمه و مالیات کم می‌شود، نامه بنیاد هم روی پرونده بود روزی که این طرح اومده بود، من از بنیاد برای شرکت گاز نامه بردم ولی متاسفانه اقدام نکردند، آیا می‌توانم شکایت کنم، آیا شاملم میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر در زمان اشتغال شما بوده است