مشاوره حقوقی رایگان - همسرم در زندان است

سلام همسرم دعوا کرده یا چاقو به یکی زده .188 میلیون دیه اومده و شیش ماه حبس ...حبس کشیده ..دو تا شاهد بریم که ما توان پرداخت این مبلغ پول نداریم ..شاکی اعتراض زده .حالا دادگاه میگه باید دیه کامل پرداخت کنید ....راهی هست که وبه به صورت قسطی پرداخت بشه ؟؟؟لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست تقسیط مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید باید اعسار پذیرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه دادخواست اعسار را نپذیرد باید یکجا پرداخت کنید یا مجدد دادخواست بدهید.