مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

بنده با موتورسیکلت به خاطر مسدود کردن خیابان توسط شهرداری بدون هیچ علائمی و هشداری برخورد کرده و مسدوم شده که گزارش پلیس و اورژانس نوشته و فردا به پزشک قانونی رفته و 3دهم درصد پزشک قانونی برام زده و کارشناس هم 50درصد شهرداری را مقصر دانست و 50% خودم را مقصر است آیا در زمان ابلاغیه دادگاه شهرداری بهم خسارت پرداخت میکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم خسارت پرداخت می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

3 دهم درصد که مبلغ بسیار ناچیزی هست. و ارزش پیگیری هم ندارد. بابت قصور و تقصیر هم اگر شخصی مجرم تشخیص داده شود جزای نقدی دارد و باز هم به شما پرداخت نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید 50%خسارت شهردا ی را بدهید و شهزداری هم 50%خسارت شما را