مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام وقتتون بخیر
من چند ماهه پیش به یک دوست که ارمنستان زندگی می‌کنه پنج میلیون از طریق صرافی قرض دادم، رسید این پول رو دارم ولی به نام صرافی هست. این دوست هم غیبش زده، شماره خانوادش و همینطور ادرس منزلشون در ایران رو دارم، میخواستم بدونم راهی هست من پولم رو پس بگیرم؟ به خانوادشون هم گفتم اما دیگه جوابمو نمیدن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواشت مطالبه وجه بدید.
پس از صدور رای ، از اموال طرف طلبتون رو وصول کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایل قانونی دارید طرح دعوا کنید و اگر اموالی در ایران دارد توقیف و در صورت نداشتن مال، حکم ممنوع الخروجی و یا جلب وی را دریافت و منتظر بمانید