مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن سکه

سلام سال 93 220 تا سکه و 60 میلیون طلا به یکی دادم که دستنوشته هم دارم ازش با امضا و اثرانگشت خودش اقرار کرده واسه سرمایه گذاری ازم گرفته ولی رفته شکایت کیفری کرده گفته بهم سکه و ‌‌‌‌طلا ندادن الان ما بااین دستنوشته که دارم میتونم پولمو ازش بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع وصف مجرمانه ندارد
اری مستندات دارید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
دادخواست متناسب مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید طبق دست نوشته دادخواست استرداد سکه بدهید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قطعا نوشته ای که در اختیار دارید به عنوان یک سند عادی قابل پذیرش و رسیدگی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دست نوشته شما مورد ایراد مقام قضایی قرار نگیرد و به عبارت دیگر دارای اعتبار قانونی باشد یقیناً می‌توانید با بهره‌گیری از این دست نوشته نسبت به رفع اتهام و حتی بازپس‌گیری وجه خود اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله اظهارنامه دهید سپس خیانت در امانت مطرح شود