مشاوره حقوقی رایگان - وصول قرض

سلام من 5-6 سالی هست به کسی مبلغ قرض دادم و بعد کلی پیگیری میگن که نمیدن و بلاکم کردن و دسترسی بهشون ندارم شهر دیگه ای هستن، درصورتیکه من از پیامهاشون شات دارم که هروز امروز فردا کردن و شماره کارتی که براشون ریختم شماره کارت خودشون نیست چجوری میتونم ثابت کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بهطرفیت مالک کارت باید استرداد وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهادت شهود می توانید طرح دادخواست نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بر اساس همون پرینت واریزی و اگر گواه هم دارید معرفی کنید و دادخواست استرداد مبلغ پرداختی مطرح شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در دادگاه جلسه حضوری وجود ندارد و فقط,لایحه مگر خودش لازم بداند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به استناد فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید علیه صاحب شماره کارت