مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام، خداقوت
من هفت ساله ازدواج کردم سه ساله فهمیدم همسرم با زن های مختلف در رابطه است پسر سه ساله هم دارم، همسرم میگوید طلاقت نمیدم میخوام زجرت بدم که خودت از این خونه بری هیچ اموالی هم نداره نمیدونه که من از رابطه اش که از گوشیش فهمیدم بلدم، میگه بچه را هم بهت نمیدم اگه درخواست مهریه کنی اذیتت میکنم اقساطو نمیدم به نظر شما چکار کنم میتونه کاری کنه که من نتونم حضانت بچه را بگیرم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام حضانت بچه تا هفت سال با مادر هست بنابراین به هیچ عنوان این تهدید باعث نشه تا از حقتون بگذرید ضمن اینکه اگر مدرکی دال براین روابط دارید بعنوان روابط نامشروع از ایشون شکایت کنید تا عدم صلاحیت اخلاقی ایشون هم مشخص بشه ضمن اینکه میتونید برای نفقه ومهریه خودتون اقدام کنید ونترسید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

حضانت بچه ها تا هفت سالگی باشماست حق و حقوق خود را اجرا بگذارید

یک وکیل

بهتر است از همسر خود به جرم روابط نامشروع شکایت نمایید و از بازپرس بررسی پرینت پیامهای وی را خواستار شوید با صدور حکم علیه ایشان شما میتوانید در دادگاه خانواده عدم صلاحیت همسرتان در نگهداری طفل را اثبات و حتی بعد از 7 سالگی حضانت فرزندتان را بگیرید. ضمنا هر بار که همسرتان در پرداخت اقساط مهریه کوتاهی کنند شما می توانید حکم جلب وی را بگیرید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

چنانچه شما مدارکی دال بر روابط نامشروع همسرتان دارید و از ادامه زندگی با وی خسته شده اید و قصد جدایی دارید لازم است جهت اثبات ادعایتان شکایت رابطه نامشروع نمایید . دادگاه پس از اثبات این ادعا حکم محکومیت علیه همسرتان صادر خواهد کرد و متعاقب آن شما میتوانید به کمک حکم کیفری مذکور و اثبات عسر و حرج به راحتی از همسرتان جدا شوید . در مورد حضانت فرزندتان هم توجه داشته باشید که قانون تا 7 سال حق حضانت را به مادر میدهد ولی به کمک حکم کیفری میتوانید سلب حضانت بعد از 7 سالگی فرزندتان را هم اخذ نمایید.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

چنانچه مدارک کافی مبنی بر روابط نامشروع همسرتان دارید میتوانید با طرح شکایت کیفری روابط نامشروع علیه همسرتان اقدام نمایید . پس از اثبات و محکومیت همسرتان چنانچه قادر به ادامه زندگی مشترک نباشید میتوانید با کمک محکومیت کیفری مذکور و اثبات عسر و حرج به راحتی از همسرتان جدا شوید . در خصوص حضانت فرزندتان به عرض می رساند که به موجب قانون حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا 7 سالگی با مادر است و توجه داشته باشید که به موجب محکومیت کیفری مذکور پس از اتمام 7 سالگی فرزندتان از همسرتان سلب حضانت نمایید .