مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه انباری

من یک اپارتمان تهران دارم و اجاره میدهم زمانی که مستاجر تخلیه کرده ، یکی از همسایه ها ، انباری را تصرف کرده و ضمن نهادن وسایل با قفل آویز آن را بسته، سوال من آیا در صورتی با کمک وکیل اقدام به انباری کنم آیا هزینه وکیل و دادرسی میتوانم از متصرف ابتیاع کم؟ و همچنین اجاره ای بابت تصرف میتوانم درخواست کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر رای بگیرید هزینه ها قابل دریافت است و رجره المثل زمان تصرف هم میتوانید اخذ کنید