مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه انباری

با سلام حدود دو ماه پیش یه انباری که جز یه ملک بود به شخصی فروخته ام در دو فقر چک یکی اول ودومی بعد از گرفتن عوارض شهرداری به شهرداری محل مراجعه نموده شهرداری یه برگه داد که نیاز به گرفتن عوارض به صورت جزی نیست باید به کلی پرداخت شود و متاسفانه صاحب ملک اصلی در خارج کشوره و بهش دست رسی نداریم و داد گاه رای به نفع خریدار صادر کرده و در داخل مبایعه نامه زمان تخلیه و تحول ذکر نشده ایا میتوانیم ملک را تخلیه نکنیم و به شخص تحویل ندهم. ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اولاـ حال که زمان تحویل ذکر نشده ، زمان تحویل همان روز مبایعه نامه است.
ثانیا ـ از طرف دادگاه خودشان برای تحویل اقدام می کنند.و خریدار می تواند وارد ملک خریداری شده بشود