مشاوره حقوقی رایگان - افسردگی شدید در سربازی

بنده سرباز سال 80در صفر مرزی مهران پاسگاه گرمیشه جایگاه صدام خدمت میکردم به خاطر بیماری افسردگی که آن موقع مبتلا شدم هیچ کس حرف من را باور نداشت و به خاطر پستهای طاقت فرسا و تهدید فرماندهان به جای بدتر از اینجا انتقال بدهند ترس وجودم را برداشته بود و نمیدانم یه حالت جنون آمیز با اسلحه اقدام به خودکشی کردم و از ناحیه چشم و صورت و فک مجروح شدم و نزدیک 3ماه در بیمارستان ارتش بستری شدم و بعد از بهبودی کارت معافیت به من دادند میخواهم بگویم و قبل از خدمت سالم بودم آیا بیمه حوادث سربازی چه موقع به داد سرباز میرسد؟

پاسخ ها :

منا سبتاوی

سرکار خانم منا سبتاوی :

طبق ماده 51 ق0 ج 0ن 0م هر نظامی که برای فرار از کار یا انجام وظیفه و یا ارعاب و تهدید فرمانده یا رئیس و یا هر مافوق دیگر یا برای تحصیل معافیت از خدمت و یا انتقال به مناطق مناسبتر و یا کسب امتیازات دیگر عمداً به خود صدمه وارد آورد یا تهدید به خود زنی نماید یا به عدم توانایی جسمی یا روحی متعذر شود و بنا به گواهی پزشک نظامی یا پزشکان قانونی تمارض او ثابت گردد و یا در انجام وظایف نظامی بی علاقگی خود را در موارد متعدد ظاهر کند به نحوی که در تضعیف سایر نیروهای نظامی مؤثر باشد، علاوه بر جبران خسارت وارده براساس بندهای الف وب وج محکوم به مجازات خواهد شد ودر فرض مطروحه تبصره ماده مارالذکر مانع از تحقق هرگونه امتیازی به این گونه افراد نظامی خواهد شد لکن در فرضی که محرز گردد علت ایراد صدمات بدنی وجانی به جهت بی احتیاطی یا بی مبالاتی ویا عدم رعایت نظامات دولتی در ارتباط با امور خدمتی توسط فرماند هان ومسوولان ردههای مختلف بوده مسببین نیز وفق ماده 54از همان قانون نیز به حبس از 1تا10 سال محکوم خواهند شد0
از طرفی دیگر اگه بتونید از طریق پزشک قانونی ثابت کنید افسردگی شما بخاطر تهدیدات وفشارروانی کاربوده شایدبتوان بیمه رو مشمول شما دانست

ونظر همگاردیگری به شرح زیر است

سلام. ا‌ولا باید بیمه نامه سربازی مورد مطالعه قرار بگیره تا این مورد دقیق تر بررسی بشه اما در خصوص افسردگی که برای ایشون و به واسطه خدمت ایجاد شده و حالا چه به دلیل تهدید یا شرایط خاص میتونه از موارد دریافت بیمه باشه که البته پزشکی قانونی در این مورد نظر خواهد داد و به نظر معافیت هم اگر بخاطر همین افسردگی باشه کمک کننده هست و در مورد جراحات اگر میزان افسردگی به درجه ای بوده که قدرت اراده ایشون رو در اتخاذ تصمیم گرفته و باعث خودکشی شده شاید بشه کاری کرد البته نتیجه با خداست. این نظر من هست تا نظر سایر دوستان چی باشه.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به اینکه کاری برای انجام دادن نگذاشته اید وکار را تمام کرده اید.شما مشاوره می گیرید،دردو دل می کنید،می خواهید حقوقدان باشید،؟؟؟؟یاالله