مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

بنده یک وام ازدواج گرفته ام و به دلیل مشکلات خانوادگی از بازپرداخت وام امتناع کردم و حالا ضامن بنده از اینجانب شکایت کرده و بنده نیز در جلسه شورای حل اختلاف شرکت نکردم میخاستم بدونم نتیجه چی میشه و چه مدت طول میکشه تا بنده محکوم به پرداخت شوم و آیا بعد از محکوم شدن به بازپرداخت قسط بندی امکان پذیر هست یا خیر؟ ممنون میشم اگه توضیحات کاملتری در این زمینه به بنده بدهید. باتشکر

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
بسته به شعبه مدت زمان صدور حکم از 4ماه تا یکسال متفاوت است.بله بعد از محکومیت شما میتوانید دادخواست اعسار از محکوم به داده و مبلغ را قسط بندی کنید.