مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه کارشناس

باسلام
بنده به نظریه کارشناس که به خواست خواهان که بصورت یکجانبه بوده و من خبری نداشته ام از کارشناسی در امر تصادف از شعبه مطرحه دعوی اعتراض زدم و حالا دادگاه میگه باید هزینه کارشناس سه نفره را من باید تودیع کنم لذا من سوالم اینه که من کارشناس نخواستم صرفا به نظریه کارشناس که در غیاب بنده بود اعتراض کردم و حالا با این اوصاف خواست دادگاه صحیح هست باید مبلغ سه نفره را من تودیع کنم اگر این طور نیست من به چه ماده ای استناد کنم.
پایدار باشید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام شما میتوانید در اعتراض به نظر کارشناس اولیه دلایل خود مبنی بر خلاف واقع بودن نظر ایشان را ارائه دهید و طبعا نفی نظر کارشناس به معنای اعتراض به آن و درخواست کارشناسی سه نفره خواهد بود که مستلزم پرداخت هزینه آن از جانب شماست .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شما به نظریه کارشناس اعتراض دارید ودرخواست کارشناسی مجدد بنابراین هزینه کارشناسی راهم باید پرداخت کنید