مشاوره حقوقی رایگان - لیست اموال متوفی

پسرم دوسال پیش فوت کرده وبنده ازنیمی از اموالش بی اطلاع هستم ازکجا وباچه مدارکی میتونم لیست اموال پسرمو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه مطرح بفرمائید و تقاضای استعلام نمایید

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما
می‌توانید در دعوای تحریر و تقسیم ترکه از مراجع مقتضی از جمله اداره ثبت اسناد و املاک، اداره راهنمایی و رانندگی و بانک‌های مختلف استعلام نمایید.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست تحریر ترکه درخواست نمایید تا از مراجع مربوطه استعلام گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دستور مقام قضایی جهت استعلام با کد ملی از بانکها و ثبت و راهور

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید و برای مهر و موم اموال از اداره های ثبت اسناد، راهنمایی و رانندگی و بانکها استعلام بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت جهت تحریر و تقسیم ترکه و درخواست استعلام اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید