مشاوره حقوقی رایگان - ملزم به تنظیم سند

با سلام و احترام
اگر دادگاه فروشنده را ملزم به تنظیم سند کند و فروشنده در زمان مقرر نسبت به تنظیم سند اقدامی نکند چه امتیازی برای خریدار داره؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
باید از طریق دادگاه دستور تنظیم سند در دفتر خانه اسناد رسمی گرفته شود و نماینده دادگاه سند را امضاء می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ نامه از شعبه‌ بنام خریدار سند صادر می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هیچ امتیازی ندارد و خریدار می تواند با نامه اجرای احکام و حضور نماینده دادگاه نسبت به تنظیم سند اقدام کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نماینده دادگاه میتواند به نمایندگی از شخص فروشنده سند را امضا نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امتیاز خاصی وجود ندارد با حضور نماینده دادگاه انتقال انجام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنظیم سند در دفتر خانه اسناد رسمی به دستور دادگاه گرفته شود و نماینده دادگاه سند را امضاء می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نماینده دادگاه میتواند به نمایندگی از شخص فروشنده سند را امضا نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید گواهی عدم حضور در دفترخانه بگیرید و سپس نماینده دادستان برای تنظیم سند امضا میکن‌

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امتیاز خاصی ندارد نقل و انتقال از طریق نماینده دادگاه انجام می گیرد