مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مبلغ دیه و پارگی تاندون پا

1-بابت دو عدد
جراحت حارصه شانه يک درصد ديه کامل ارش2-بابت سه فقره حارصه آرنج چپ و ساعد و مچ دست سه فقره
نيم درصد ديه کامل 3-بابت داميه کف دست يک درصدديه کامل 4-بابت دو فقره حارصه آرنج دوفقره نيم درصد
ديه کامل 5 -بابت حارصه بند انگشت راست3/1از 10/1از يک درصد ديه کامل 6 -سه فقره کبودی انگشت سه
فقره يک ونيم هزارم ديه کامل7-دو فقره داميه زانوی چپ دوفقره يک درصد ديه کامل 8 -بابت پارگی ربات
صليبی خلفی زانو ارش در حق شاکی محکوم مينمايد لطفا مبلغ دیه رو محاسبه کنین چرا مقدار ارش مورد شماره 8 نوشته نشده

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام ارش شماره8توسط قاصی تعیین میشود
حدودا 13
14میلیون مبلغ دیه شما خواهد شد.
مبلغ دقیق نیست حدودا عرض شد.