مشاوره حقوقی رایگان - چرا پرونده مختومی و رای صادرشده به شعبه دیگری انتقال مییابد

سلام من یه حکم طلاق غیابی داشتم که مهلت دوماه ازصدوررای گذشته فقط به خاطراعتیاداین رای صادرشده که من دروقت دادگاه درمرکزترک اعتیادبادستوردادستان بودم وبه قاضی پرونده اطلاع ندادن واون رای روصادر کرده الان پرونده به شعبه 102دادگاه دوکیفری انتقال داده وشخصی وصول لایحه درخواست کرده این یعنی چی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یکی از طرفین پرونده لایحه ارسال کرده است.