مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شعبه کیفری

با سلام بنده وبرادرم دو سال پیش مورد ضرب و جرح به وسیله چاقو توسط چند نفر واقع شدیم دادگاه کیفری دو ضاربین رو محکوم کرد ولی با تجدیدنظر خواهی ضاربین پرونده چندین بار برای رفع نقص از طرف شعبه تجدیدنظر به شعبه بدوی ارجاع شد و در این حین بنده به پزشکی قانونی خود اعتراض کردم ودر نهایت شعبه تجدیدنظر با این دلیل که جرم یکی از ضاربین از نصف دیه کامل بیشتر است پرونده رو به کیفری یک انتقال داده آیا شعبه تجدیدنظر نمی توانست حکم قطعی صادر کند وسوال دیگر این است چقدر زندانی برای ضارب صادر میشود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر اگر برود کیفری یک مرجع تجدیدنظر خواهی دیوان عالی کشور است نه تجدیدنظر !!!!
میزان حبس نیازمند برسی بیشتر است