مشاوره حقوقی رایگان - شامل کدام مواد ضابطان دادگستری و دادیار تخلف کرده اند

وقتی متهم از گزارش اولیه بدلیل کتمان حقیقت و خلاف واقع محرز اعتراض و نادیده گرفته شد و امتناع از امضا نمود و در اظهارات نیز امتناع کرده و دادیار با عدم توجه به ابراز و اظهار متهم و تهدید کردن متهم به تحقیقات زیر شکنجه اگر امضا نکند. چطور تصمیم بر بازداشت گرفته و طبق کدام مواد مامورین و دادیار تخلف کرده است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بازداشت متهم در این فرض بسته به نظر بازپرس دارد و این موضع در مرحله صدور رای مد نظر قرار میگیرد. اصل 38 قانون اساسی و ماده 578 قانون مجازات به این مهم اشاره داشته است