مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تخلف دادیار دادسرا

برای پرونده ترک انفاق کیفری به دادسرا رفتم.
1. برادرم به نفع من شهادت داد ولی قاضی در حکم خود از شهادت وی بر علیه من استفاده کرد.
2. دوستم به دادسرا امده بود تا برایم شهادت دهد ولی قاضی حتی حاضر به ثبت شهادت ایشان نشد و اجازه صحبت به ایشان را نداد.
3. فیلم و صوتهای ضبط شده‌ای به عنوان مدرک به دادگاه می‌خواستم ارائه دهم را نپذیرفت.
و در نهایت علیرغم اینکه دو سال است که من معلقم و همسرم نه در منزل مرا راه می‌دهد. نه نفقه می‌دهد و نه طلاق!!! قاضی در پایان جلسه خیلی صریح به من گفت که همسرت را منع تعقیب می‌زنم و تو برو با وکیل مشورت کن.
همه مدارک بنده را نیز رد کرده است.
چگونه می‌توانم از برخورد زشت و حکم ناعادلانه ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

سلام تا زمانی که مدارک شما رو نبینم و دلایل شما رو نشونم نمیتوانم بدرستی راهنمایی کنم

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام مخاطب گرامی
ادله را باید بررسی کرد ، شاید از منظر شما اداله کامل بوده ولی از لحاظ حقوقی نواقصی باشد، در شهادت هم ممکن است کلماتی را به کار برده که به ضرر شما قابلیت استنباط را داشته است.