مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دادیار یا صحیح بودن

آیا دادیار محترم میتواند مغازه ای را بدون استعلام از اداره نظام صنفی اتحادیه مربوط با توجه به داشتن جواز کسب شخص که آنجا مشقول به فعالیت میباشد با توجه به ماده 27و28پلمب کند وهمین مورد را روی کرکره بچسباند؟در اشتباه کردن چه کاری باید انجام داد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر اشتباه شده باشد اعتراض کنید و به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادیار مقام قضایی است و در صورت صلاحدید و احراز تخلف می توانید اقدامات لازم را انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که پلمپ کرده موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به نظر ایشان اعتراض بزنید