مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ترکه

مهرموم و تحریر ترکه دادم ودر مرحله صلح وسازش یکی از ورثه جلسه را به دعوا کشیده شدوحکم مهرموم توسط دادگاه صادرشده وهمان ورثه که دعوا راه انداخت طی تماس تلفنی گفت من وکیل دارم وشماره وکیل را داد وقتی با وکیل صحبت کردیم بعد از سر کار گذاشتن گفت من وکیل تقسیم ترکه هستم وبه من مربوط نیست اینطور بگم جوری که تمام مارا دور میزنن
الان هرچه تماس میگیرم میگه ما تقسیم ترکه دادیم اس ام اس میاد در صورتی 10 روز از این ماجرا گذشته و تمامی مدارک سند ملک و انحصار وراثت و تمامی مدارک دست بنده است و میگه من به وکیل وکالت دادم شما هم باید حق الوکاله بدهید لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی کنم تقسیم ترکه واقعی را بدهم یا خیر ؟
ایا این حق الوکاله به سایر ورثه تعلق می‌گیرد یا خیر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که احدی از وراث دادخواست تقسیم ترکه داده باشد دادگاه تقسیم اموال را طبق قانون انجام میدهد در صورت اینکه بعد از گذشت مدت زمانی ابلاغی دریافت نکردید شما نیز شخصا تقاضای تقسیم ترکه را مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در صورتی که احدی از وراث دادخواست تقسیم ترکه داده باشد دادگاه تقسیم اموال را طبق قانون انجام میدهد در صورت اینکه بعد از گذشت مدت زمانی ابلاغی دریافت نکردید شما نیز شخصا تقاضای تقسیم ترکه را مطرح کنید