مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تکمیلی

بنده به چند ماده قانونی دست پیدا کردم که حکم به بی گناهی من میدهند در یک پرونده مالی . لایحه دفاعیه را چند وقت پیش به دادگاه ارائه دادم آیا می توانم این مواد قانونی را به عنوان لایحه تکمیلی یا پیوست به لایحه دفاعیه ، اکنون ارائه بدم؟ جلسه رسیدگی هنوز برگزار نشده است.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که جلسه رسیدگی تشکیل نشده است می توانید لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید .