مشاوره حقوقی رایگان - مهلت ارسال لایحه تکمیلی

براساس ماده 93 ق آ د م اصحاب دعوا می توانند در جلسه رسیدگی حضور یافته یا لایحه تقدیم کنند
ولی ممکن است طرفین دعوا در جلسه دادرسی مواردی را مطرح کنند و لازم باشد لایحه تکمیلی به دادگاه ارسال گردد
ولی دادگاه میگوید دفاعیات خود را در وقت رسیدگی اعلام و به مطالب لایحه بعد از وقت رسیدگی توجه نمی شود
آیا ماده قانونی در مورد ارسال لایحه تکمیلی یا فرصت خواستن از دادگاه جهت ارسال لایحه تکمیلی وجود دارد ؟
اگر قاضی نپذیرد و اعلام کند دفاعیات پس از وقت رسیدگی ،دور تسلسل ایجاد می کند چه باید کرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دفاعیه را تا جلسه اول رسیدگی ثبت کنید بقیه موارد را شفاها در جلسه دفاع یا صورتحلسه میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت لایحه خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ما لایحه تکمیلی نداریم چنانچه درجلسه رسیدگی طرفین حاضر شوند باید دفاع نمایند وچنانچه دلایلی داشته باشند که نیاز به ارایه باشد قاضی براارایه مهلتت می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دفاعیات خود را طی لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که ختم رسیدگی اعلام نشده می توانید لایحه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست مهریه نفقه و حقوق مالی خود را دهید ، چون طلاق از طرف زوج است مکلف است ان حقوق را به شما پرداخت نکند . با توجه به گفته های شما امکان پرداخت ندارد . بنابراین طلاق صادر نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهلتی ندارد تا دادرسی تمام نشده میتوانید دفاع نمایید