مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش بیت کوین

با عرض سلام و خسته نباشید سئوالی داشتم از خدمتتون. بنده نزدیک 100 تا بیت کوین تهیه کردم چندین سال قبل. الان بیت کوین شده دونه ای 1 میلیارد عملا قصد دارم بفروشم و بیارم داخل حساب ایرانم به صورت ریالی ولی دیدم همه جا نوشته 1 میلیارد هم بیاد تو حساب یکباره بلوکه میشه حساب و من خب دانشجو هستم وگردش مالی عجیب غریبی نداشتم. از طرفی نمیدونم باهاشون ملک خریداری کنم و بفروشم با خیر میشه مستقیم بدون دردسر انتقال داد داخل ایران؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به گمان اشتباه میکنید شما دارای صد بیت کوین هستید با توجه به دانشجو بودن ؟!!!

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در هر صورت اگر مبلغ وارد حساب بانکی یا اموال شما شود احتمال اینکه به اتهام پولشویی مورد پیگرد قرار گیرید بالا هست و می بایست دفاعیات محکمی داشته باشید.