مشاوره حقوقی رایگان - اعسار کلاهبرداری و سرقت و جعل و سواستفاده از سفید امضا

سلام یه دوستم و شوهر از من کلاهبرداری کردن یکماه به عنوان مهمان اومدن خونم
هی به من گفتن بیا برات قشم مغاره بخریم خیلی سود داره با 200میلیون مغازه میخری من باورم نمیشد
تا اینکه سند مغازه و مغازه ها را نشونم دادن
یه ماشین 206داشتم گفتن‌بفروش با ی مقدار طلا 200میلیون دادم و ازم یه امضا گرفتن ،قرار شد سند بنامم بزنن ولی رفتن چندروز پیداشون نشد بعد از رفتنشون هم 70گرم ک داخل یخچال قایم کرده بودم هم دیدم نیس
زنگ زدم گفتم کی بیام برا سند زدن شروع کردن فحش بدن و میگفتن پولتو نمیدیم مغازه هم نمیدیم گفتم طلاهام هم شما بردید گفتن کدوم طلا چرا تهمت میزنی
رفتم دادسرا شکایت کردم با عنوان کلاهبرداری و سرقت
اگاهی کدملی زد تو سیستم گفتن سابقه کلاهبرداری زیاد داره تماس گرفتن باهاشون گفتن براچی پول اینا خانم را نمیدی گفتن بجای پولش طلا بهش دادیم رسید و امضا هم داریم ازش
اون برگه را اوردن اگاهی دیدم یه متنی بالای امضا من اضافه کردن که توی قم بهم طلا دادن که من درخواست کارشناسی کردم و جواب کارشناسی جعل و سواستفاده بود
مامور اگاهی بازداشتشون کرد
که پدرش سند گذاشت برا جفتشون ازاد شدن و توی دادسرا تو پرونده اقرار کرد ک اشتباه کردم و حاضرم رضایت بگیرم و 30گرم طلا هم بردم دادم به طلبکارام
در صورتی ک 70گرم طلا تو یخچالم گذاشته بودم
بازپرس هم همون 70گرم طلا را تو کیفرخواست نوشت و فرستاد دادگاه
حسابش را از بانک پرینت گرفتیم خالی کرده بودن و یه ماشین و موتور بنامشون بود سریع فروختن ک من نتونم توقیف کنم چندتا پرونده باز دیگه هم داره
اینا سابقه دارن و کلاهبرداری میکنن و حساب خالی میکنن و بعد درخواست اعسار میزنن ک تو یه پرونده حقوقی اعسارش قبول شده
سوالم از شما اینه ک ایا توی پرونده من هم ممکنه اعسارش قبول بشه با توجه به اینکه بلافاصله حساب را خالی کرده و ماشین و موتور را فروخته؟؟و اینکه میتونم خسارت ازش بگیرم؟؟
در ضمن توی همه پرونده هاش وکیل داره
خواهشا جوابم بدید خیلی ضرر بهم زدن
و اینکه نتونستم هزینه برای وکیل بدم ک کمکم کنن
خواهشا جوابم بدید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام اعسار را برحسب دارایی ایشان رسیدگی و اقساط مینمایند

یک وکیل :

با سلام
امکان پذیرش دعوی اعسار ایشان کم است.