مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وقت بخیر من شاکی از اقایی هستم ک کلاهبرداری کرده است از چندین نفر و ب دنبال گرفتن رای اعسار از دادگاه است اگر رای مثبت به درخواست اعسار ایشان داده شود متهم بدون گذاشتن وثیقه ازاد میشود یا خیر؟ و اگر ازاد شود تکلیف ما چی میشود لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه می تواند درخواست اعسار و تقسیط داشته باشد و شما نیز در مقابل می توانید اعتراض نموده و دلایل خود را ارائه نمایید ، برای آزادی در صورت تودیع وثیقه آزاد می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دلیل کلاهبرداری محکوم شده باشد و مجازات حبس تعیین شده باشد باید حکم حبس اجرا بشه.
در خصوص رد مال می تواند دادخواست اعسار بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدون وثیقه آزاد می‌شود اگر جنبه عمومی جرم را سپری کرده باشد.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به اتهام وارده دارد اگر جرم جنبه خصوص داشته باشد قابل گذشت است و با گذشت شاکی خصوصی پرونده بسته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و محکوم علیه باید پیش پرداخت و اقساط را پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت شما باید به اجرای احکام درخواست توقیف حساب های بانکی و درخواست حکم جلب ایشان را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با پرداخت پیش پرداخت تعیین شده بدون وثیقه آزاد می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر متهم هم اکنون در زندان به سر می برد و اتهام ایشان کلاهبرداری است با توجه به اینکه به موجب قانون کلاهبردار می بایست نسبت به رد مال به شاکی اقدام نماید بهترین حالت آن است که شما دادخواست مطالبه غرامت نیز به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید تا زمانی که متهم در زندان است به این موضوع نیز رسیدگی شود در خصوص ادعای اعسار در صورتی که احضار متهم پذیرفته شود در پرونده های کیفری باید وثیقه معرفی نماید ولی در پرونده های حقوقی نیازی به معرفی وثیقه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت در پرونده کیفری وی با وثیقه وسند ازاد می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلاهبرداری علاوه بر رد مال باید حداقل یک سال هم زندان داشته باشه

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بله آزاد می شود ولی باید پیش پرداخت را پرداخت کند و اگر اقساط را پرداخت نکند می توانید جلبش نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید برای دریافت اقساط پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده کیفری وی با وثیقه وسند ازاد می باشد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بعد تحمل مجازات حبس،میتواند دادخواست اعسار بدهد.با مراجعه به یک وکیل و رهگیری اموال کلاهبرداری شده میتوانید از تقسیط جلوگیری کنید.

یک وکیل

اعسار صرفا نسبت به قسمت مالی موثر است و مجازات حبس تعیینی ناشی از جرم کلاهبرداری هر مقدار تعیین شده است ارتباطی با پذیرش اعسار ندارد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

محکومیت به کلاهبرداری به قوت خود باقی است و رد مال ممکن است بصورت اعسار پرداخت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وثیقه باید بگذارد.اگر اعسار قبول شد تقسیط صورت میگیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر مدت حبس کیفری ایشون تموم شده باشه و بدلیل رد مال یا پردخت پول در زندان مونده باشه باقطعیت اعسار پیش پرداخت رو پرداخت کنه( البته درصورت در نظر گرفتن پیش پرداخت توسط دادگاه ) بدون وثیقه آزاده و درصورت عدم پرداخت اقساط دوباره جلبش صادر میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید پیش مبلغ را بله پردازد
می توانید ممنوع الخروج نمایید
و در صورت عدم پرداخت جلب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به اتهام وارده دارد اگر جرم جنبه خصوص داشته باشد قابل گذشت است و با گذشت شاکی خصوصی پرونده بسته میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
تشریفات رسیدگی دعوی اعسار بر اساس مقررات موجود انجام و در صورت عدم پرداخت اقساط وفق ماده 3 قانون نحوه‌ی اجرای محکومیت های مالی منتج به حبس محکوم علیه خواهد شد.

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام این دو پرونده ارتباطی باهم ندارن وماملا مستقل از هم رسیدگی وتصمیم گیری میشوند

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت صدور حکم کلاهبرداری نامبرده محکوم به حبس خواهد شد، لیکن در خصوص رد مال در صورت اثبات اعسار نامرده بدون وثیقه آزاد خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چنانچه به موجب ديگري در زندان نماند بله آزاد مي شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

و محکوم علیه باید پیش پرداخت و اقساط را پرداخت نموده و در صورت عدم پرداخت می توانید از اجرای احکام درخواست توقیف حساب های بانکی وی را نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بستگی به اتهام وارده دارد اگر جرم جنبه خصوص داشته باشد قابل گذشت است و با گذشت شاکی خصوصی پرونده بسته میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله ایشان باید پیش پرداخت و اقساط را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت میتوانید حساب های ایشان را مسدود وحکم جلبشان را بگیرید